UniquaShop

 

 

 

Ještě více toho naleznete přímo v našem Turistickém informačním centru Hukvaldy.

csskendeplrufrzh-TWvi

KOLORSOFF SKLENOFF

ic_large_w900h600q100_301388145-166574869284583-3640565659044816515-n Informační centrum Hukvaldy
Kategorie:
Hukvaldy
Datum:
3. září 2022
Místo konání:
Minipivovar Hukvaldy - 739 46 Hukvaldy, Česko
Telefon:
721 525 074
Email:
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Akci pořádá URL
Název pořadatele
Minipivovar Hukvaldy

Už tuto sobotu ve spolupráci s Hospůdkou U štamgastů ( U Vajta ) a za podpory obce Hukvaldy v Hukvaldech – Dolní Sklenov vypukne multižánrový festiválek pod názvem KolorsoffSklenoff.

Vše vypukne 3.9 od 14.30 v přilehlém areálu hospůdky, zahraje vám 7 kapel z Hukvald a blízkého okolí. Vstupné je dobrovolné – tzv. do klobúka.
Místní spolky si připravily pro návštěvníky pochutiny vařené v kotlících : guláš, fazolový guláš, zelňačka, bramborové placky na pánvi, originální kafe a další občerstvení. K pití bude k dispozici pivo ze zdejšího pivovaru.

Zvou pořadatelé akce – kulturní spolek Hukvaldský potlach

Šimiband – tohle hudební duo z Fryčovic se prezentuje známými písněmi českých a zahraničních muzikantů : Mišík, Eric Clapton, Metalicca a další.
- Skupina Galerie – vystupují od roku 2006. Dnes její podobu tvoří 3 muzikanti. Hrají převážně svou tvorbu, se kterou vystupovali i ve finále Porty, na Mohelnickém dostavníku a mnoho dalších festivalů. Pořádali festival Folkování pod Ondřejníkem a v současné době pořádají festiválek Frenštácké folkování.
- Oborní zvěř – místní hukvaldská kapela 6-ti muzikantů hrající punk rock. Kapela , která si zahrála na festivalu Sweetsen festu vám představí tento hudební žánr a k tomu i s žesťovými nástroji. Bude to nářez.
- Izabela Jati – mladá hukvaldská zpěvačka studující konzervatoř Jaroslava Ježka zazpívá muzikálové písně.
- Jiří Míža – excelentní bluesový muzikant – hráč na akustickou, rezofonickou a el. kytaru doplněn o foukací harmoniku a stompbox. Blues v podání Jirky je opravdovou lahůdkou a jak sám říká : Blues do každého ucha !!! Tak jen přijít a užít si to.
- RAVAR – fryčovická metalová kapela hrající svou tvorbu z CD Zlý časy. Máte-li rádi pořádnej nářez el. kytar, k tomu pořádné basy a splašené paličky na bubnech – to jste na správném místě a užijete si pořádnou nálož tvrdé muziky.
- Olejband – zkušení muzikanti, kteří si odskočili ze svých kapel do tohoto seskupení a dělají si radost hraním rockových českých hitů. Zahrají známé i neznámé rockové hity českých kapel.

 
 

Všechny termíny:

  • 3. září 2022